Перець

Перець
Будь-яка кухня світу використовує перець, як необхідний компонент перших і других страв. Високий вміст вітаміну С, а так само інших корисних мікроелементів робить його незамінним.

Виберіть підкатегорію

Айвенго

Айвенго

Сорт ранній Від розсади до технічної стиглості – 105-115 днів, до біологічної – 125-135 днів. Рослин..

₴10.00
Анастасія

Анастасія

Рання стиглість. Рослина компактна. Плоди великі, масою 180-200 г, в біологічній стиглості - червоні..

₴12.00
Антей

Антей

Сорт середньостиглий, від масової розсади до технічної стиглості 125-135 днів, до біологічної стигло..

₴12.00
Аджика

Аджика

Середньоранній сорт, сорт в більшості випадків вирощується у відкритому грунті. Рослини цього сорту ..

₴10.00
Богатир

Богатир

Середньоранній сорт для відкритих ґрунтових та плівкових теплиць. Рослина потужна, розлога, висока. ..

₴12.00
Баранячий ріг

Баранячий ріг

Середньостиглий сорт, період вегетації від розсади до біологічної стиглості 135-150 днів. Кущ штамбо..

₴12.00
Богдан

Богдан

Раньостиглий сорт. Рослина компактна. Плоди великі, масою 180-200 г, в біологічній стиглості - жовті..

₴12.00
Вікінг

Вікінг

Ранньостиглий сорт для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Рослина середньо..

₴12.00
Каліфорнійське чудо

Каліфорнійське чудо

Середньостиглий, високоврожайний сорт. Для вирощування в плівкових теплицях і відкритому грунті. Рос..

₴10.00
Ластівка

Ластівка

Раньостиглі. Технічна стиглість настає через 120-122 дні після проростання. Рослина компактна, стебл..

₴10.00
Showing 1 to 10 of 21 (3 Pages)